ICT-oplossingen voor de horeca

Krachtige ICT als onderdeel van horecabeleving

Wil jij jouw gasten een optimale beleving geven? Investeer dan ook in ICT-oplossingen voor horeca. Het is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij een restaurant, café, lunchroom of kroeg, maar onmisbaar is het wel! Wat ooit begon met handgeschreven bestellingen en contant betalen, is nu volledig gedigitaliseerd. Super als het werkt, maar als er problemen ontstaan?

Dan zorgt dat snel voor een hoop frustratie en gedoe, zowel bij jou als je gasten. Om jou te ontzorgen ontwikkelde BizzCon een totaalpakket met de beste ICT-diensten. BizzCon biedt volledig advies, configuratie, beheer en monitoring. Wij doen waar we goed in zijn, zodat jij dat ook kan doen.

DIT WIL IK
ICT-oplossingen horecaIT Support Engineer | ICT-oplossingen horecaICT-oplossingen horeca

Zorgeloze tijden voor jou en je gasten

Horeca staat voor hartelijkheid. Jij wil gasten een zorgeloze tijd bezorgen. Niets vervelender dan wanneer een avond in de soep loopt door een technische storing. Uitzoeken wie je moet bellen voor een pinstoring of waarom het internet niet werkt, als horecazaak heb je daar helemaal geen tijd voor. Met BizzCon als jouw full-service ICT-dienstverlener is dat allemaal verleden tijd. Ontdek hieronder de ICT-oplossingen voor de horeca.

Internet

Zakelijke internetverbindingen met de hoogste kwaliteit.

Wifi

Overal dekkende wifi: zowel in de horecagelegenheden als op het hoofdkantoor.

Telefonie

Telefonie-oplossingen zodat je altijd en overal bereikbaar bent.

Kassa-ondersteuning

Problemen met het kassasysteem? Wij zijn jouw aanspreekpunt en helpen je weer op weg.

Integratie van systemen

Met welke systemen je ook werkt: BizzCon zorgt dat alles samenwerkt en in de lucht blijft.

Storingen verhelpen

24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend en ’s nachts. We lossen zowel remote als op locatie storingen op.

Dit zeggen onze klanten over de ICT-oplossingen voor horeca

“Geen woorden maar daden! Ik heb in de afgelopen periode, na de migratie vanaf de vorige IT-dienstverlener, van ruim zestig van onze vestigingen de vraag gekregen wat BizzCon nu precies voor de Beren heeft opgelost. “Dat zou een lange lijst worden”, was daarop mijn antwoord. Wat hebben ze niet opgelost, is meer passend. Want daar zou ik nog eens over na moeten denken.”

BizzCon | Experts in Zekerheid
Rob Vissers
ICT-Manager restaurantketen de beren

Deze bedrijven maken al gebruik van onze oplossingen

Daarom horeca-ICT

1. Continuïteit van ICT

Met welke systemen je ook werkt: BizzCon zorgt dat alles samenwerkt en in de lucht blijft. We signaleren door middel van remote monitoring issues en lossen deze meteen op. Mocht er een storing zijn? Dan zijn we beschikbaar om het op te lossen.

2. 24/7 beschikbaar

Pinstoring op zaterdagavond? Of je handhelds offline tijdens de eerste zonnige terrasdag van het jaar? Wij helpen je zo weer op de rit! We wachten niet tot morgen, want we snappen dat jij ook niet tot morgen kunt wachten.

3. Eén aanspreekpunt: voor alles en altijd

Als horecaondernemer kun je makkelijk met vier tot twaalf systemen en leveranciers tegelijk te maken hebben. Wij nemen het contact met deze leveranciers over, zodat jij nooit meer zelf hoeft uit te zoeken bij wie je moet zijn. Een belletje of mailtje naar ons en we regelen het. Ook zijn wij het aanspreekpunt voor jouw collega’s.

4. Volledige service voor een vast bedrag per maand

Geen onverwachte verrassingen in de kosten. Jij krijgt onze persoonlijke service en de zekerheid die je verwacht dan ook voor een vast bedrag per maand.

5. Beheer en advies op locatie

Wil je advies over nieuwe systemen of systemen laten aansluiten? We komen bij je langs om jouw ICT-infrastructuur in te richten. Welke ICT-vraag je ook hebt: wij hebben het antwoord. Zo blijf jij concurrentievoordeel en bedrijfsdoelstellingen behalen.

Ik heb interesse

Klantcases

Benieuwd hoe BizzCon samenwerkt met andere horeca-ondernemers? Ontdek de cases.

De Beren - ICT-oplossingen horeca

De Beren

Alles moet kloppen om gasten de ultieme beleving te geven. Soepel werkende ICT hoort daar ook bij. “Onze samenwerking met BizzCon zorgt voor bedrijfszekerheid.”


 learn more

Heb je vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan je graag te woord!

Bel 085 022 1050