Werkwijze

ONZE WERKWIJZE

Het stappenplan naar 100% zekerheid

Wij werken niet voor, maar mét jou. Samen bepalen we aan welke zekerheden de organisatie behoefte heeft. De bedrijfsdoelstellingen vormen hierbij altijd het uitgangspunt. In zes concrete stappen zorgen we dat de juiste ICT-diensten, hard- en softwareoplossingen worden ingezet om gestelde doelen te behalen. Hieronder lees je alles over onze werkwijze rondom full service ICT voor een vast bedrag per maand.

In zes stappen naar full service ICT-dienstverlening

Werkwijze

1. Behoeften in kaart

Wij komen bij je langs om een beeld te krijgen van de onderneming en de huidige ICT-omgeving. We gaan samen sparren over de gewenste situatie. Waar loop je nu tegenaan? Welke behoeften zijn er? Hoe ziet de ideale situatie eruit? Vervolgens bepalen we samen wat wij voor de organisatie kunnen betekenen. Naar aanleiding van dit gesprek sturen wij een offerte toe .

Werkwijze

2. Inventarisatie huidige ICT-omgeving

Is de offerte akkoord? Dan gaan we aan de slag met het in kaart brengen van de gehele ICT-omgeving. In dit proces kijken wij onder andere naar het huidige beleid, leveranciers en een tal van andere elementen om het gat tussen de huidige en gewenste situatie inzichtelijk te maken.

Werkwijze

3. Advies presenteren

Op basis van het gesprek en inventarisatie van de huidige ICT-omgeving komen wij met een deskundig advies. Het gaat hierbij niet om ‘quick fixes’, maar duurzame oplossingen voor de lange termijn. Ondanks dat de oplossingen vaak technisch of complex zijn, communiceren wij altijd helder.

Werkwijze

4. ICT-dienstverlening samenstellen

Naar aanleiding van het advies kies je voor één of meerdere van onze oplossingen die aansluiten bij de behoeften en doelstellingen. Hierbij kan het gaan om nieuwe diensten, maar ook verbeterpunten die voortkwamen uit de inventarisatie van de huidige omgeving. Nu ga jij het gemak van full service ICT ervaren.

Werkwijze

5. Implementatie en uitvoering

Is het duidelijk voor welke ICT-oplossingen jullie willen gaan? Dan breekt de implementatiefase aan. Hoe deze eruit ziet is afhankelijk van de vastgestelde doelstellingen, wensen en gemaakte keuzes. Er wordt een projectplanning gemaakt en aan de hand hiervan implementeren wij ICT-diensten, hard- en software. In de projectfase stoppen we extra veel tijd in de onderneming om simpliciteit en centralisatie uit te voeren. We werken naar een ICT-omgeving met 100% zekerheid.

Werkwijze

6. Regelmatig evalueren

Doordat ICT continu verandert, monitoren wij proactief netwerk- en systeembeheer, maar komen ook met plannen en ideeën om de ICT-omgeving nog beter te maken. Door regelmatig te evalueren gaan we voor 100% zekerheid. Daarnaast is BizzCon het centrale aanspreekpunt voor het gehele ICT-beheer en helpt jou en de eindgebruikers verder.

Een greep uit de bedrijven die je voorgingen:

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Plan een vrijblijvende analyse