Werkwijze

Het stappenplan naar 100% zekerheid.

Wij werken niet voor u, maar vooral met u samen om u de zekerheden te geven waar uw organisatie behoefte aan heeft. Of het gaat om adviseren en ondersteunen van uw ICT omgeving, het voorkomen van Cyber incidenten, genezen met onze Disaster Recovery oplossingen of het verzekeren van uw imago schade, uw onderneming staat altijd centraal.

Intake op locatie

Wij komen bij u langs om met u te sparren over uw huidige situatie en uw gewenste situatie. U geeft aan waar u uw ICT voor gebruikt en hoe belangrijk deze voor u is. Vervolgens bepalen wij samen wat wij voor u zouden kunnen betekenen. U ontzorgen staat bij ons centraal.

Behoefte in kaart brengen

Allereerst brengen wij uw omgeving volledig in kaart. Daarnaast bespreken we het huidige beleid, leveranciers en een tal van andere elementen om het gat tussen de huidige situatie en gewenste situatie inzichtelijk te maken.

We presenteren ons adviesplan

In ons adviesplan staan onze aanbevelingen gebaseerd op de bevindingen vanuit de inventarisatie. Ondertussen weten wij zoveel over uw onderneming dat wij trots presenteren hoe uw onderneming er voor staat en wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze oplossing

U kiest voor een of meerdere van onze oplossingen om uw business continuïteit verder uit te breiden en u door ons te laten ontzorgen.

Implementatie & Uitvoering

Na het verstrekken van de opdracht gaan wij samen met u aan de slag om onze oplossingen bij u te implementeren en wij zijn pas tevreden wanneer u dat ook bent.

Maandelijks evalueren voor 100% zekerheid

Uw IT verandert continue en wij weten dat ook. Door maandelijks met u te evalueren, gaan we samen voor 100% zekerheid. Uw continuïteit, onze zorg.

Heeft u ook behoefte aan volledige zekerheid van uw ICT omgeving?

Plan een vrijblijvende analyse