Microsoft 365

Efficiënt werken met Microsoft 365

In de moderne wereld van zakendoen en samenwerken is efficiëntie de sleutel tot succes. Microsoft 365 biedt daarom een uitgebreide suite met apps, ontworpen om productiviteit en gemak voor teams en individuen te vergroten. Of je nu thuis, onderweg of op kantoor bent: Microsoft 365 stelt jou in staat om naadloos te communiceren, samen te werken en taken uit te voeren. BizzCon houdt zich vervolgens bezig met het adviseren, implementeren en beheren van jouw ideale, moderne werkplek.

Vertel mij meer
Microsoft 365

Zorgeloos werken

De software-oplossingen van Microsoft 365 zijn opgedeeld in drie onderdelen:

Maken

Gebruik apps als Word, Excel, PowerPoint en Microsoft Clipchamp om je bedrijf op te bouwen en waarde te leveren aan klanten.

Verbinden

Vergaderen, samenwerken en e-mailen waar en wanneer je wilt.

Beveiligen

Microsoft 365 biedt uitgebreide beveiligingsfuncties om gegevens te beschermen tegen bedreigingen zoals malware, phishing en datalekken

BizzCon beheert Microsoftomgeving

Vanuit jarenlange ervaring weet BizzCon precies wat er nodig is om jou te ontzorgen als het gaat om Microsoft 365. Focus jij je op het behalen van bedrijfsdoelstellingen, doen wij de rest. Daarnaast zorgt onze full service dienstverlening ervoor dat jij:

1. Altijd up-to-date

De digitale wereld ontwikkelt zich in een razend tempo. Microsoft is continu aan het verbeteren en innoveren met regelmatige updates en nieuwe functies. De experts van BizzCon zijn altijd up-to-date en informeren je hierover wanneer dit relevant is. Zo kun jij ook blijven ontwikkelen.

2. Focus hebt op bedrijfsvoering

Focus jij je op het behalen van bedrijfsdoelstellingen, doen wij de rest.

3. Een plan op maat hebt

Wij werken niet voor, maar mét jou. Onze aanpak begint altijd met het in kaart brengen van jouw behoeften en bedrijfsdoelstellingen. Op basis van deze informatie stellen wij een passende Microsoft 365-stack samen. Zo kun jij efficiënt werken en kosten besparen.

4. Altijd terecht kan voor vragen.

Heb je vragen of doen er zich problemen voor? Dan hoef je alleen maar onze servicedesk te bellen. Wij zorgen altijd voor een naadloze oplossing.

Microsoft 365

Hulp nodig bij het inrichten van de digitale werkplek?

Ja, graag!