ICT-oplossingen voor de retail

Een zorgeloze winkelervaring start met krachtige ICT

Wil jij klanten de ultieme shopervaring geven? Zorgen dat ze met een grote glimlach de winkel verlaten? Inzet van de juiste ICT-oplossingen helpt hierbij. Niets vervelender dan na een fijn verkoopadvies de koop niet mooi kunnen afmaken door een haperende kassa of offline voorraadsysteem. Of je nou winkels, showrooms, supermarkten of andere retaillocaties met bijbehorende magazijn en kantoor hebt: BizzCon helpt je verder om de on- en offline winkelervaringen optimaal te laten verlopen.

Om jou te ontzorgen ontwikkelde BizzCon een passend pakket met ICT-oplossingen voor de retail. Van volledig advies, configuratie, installatie, beheer en monitoring van alle ICT-diensten: BizzCon helpt je verder. Zo kun jij je focussen op optimale service en bedrijfsvoering, doen wij de rest.

DIT WIL IK
ICT-oplossingen retailICT-oplossingen retailBizzCon | ICT-oplossingen retail

Ontspannen tijden voor jou en je klanten

Retail staat voor gastvrijheid en zorgeloosheid. Je wil dat klanten een fantastische ervaring hebben in de winkel. Daar hoort een pinstoring of internetproblemen niet bij. Uitzoeken wie je moet bellen en wachten op een oplossing: daar worden zowel het personeel als klanten niet blij van. Met BizzCon als jouw full-service ICT-dienstverlener is dat allemaal verleden tijd. Ontdek hieronder de ICT-oplossingen voor de retail.

Internet

Zakelijke internetverbindingen met de hoogste kwaliteit.

Wifi

Overal dekkende wifi: in de winkels, het magazijn en op het hoofdkantoor.

Telefonie

Telefonie-oplossingen zodat iedereen altijd en overal bereikbaar is.

Kassaondersteuning

Problemen met het kassasysteem? Wij zijn jouw aanspreekpunt en helpen je weer op weg.

Integratie van systemen

Met welke systemen je ook werkt: BizzCon zorgt dat alles samenwerkt en in de lucht blijft.

Storingen verhelpen

24/7 bereikbaar, dus ook in het weekend en ’s nachts. We lossen zowel remote als op locatie storingen op.

Dit zeggen onze klanten over de ICT-oplossingen voor retail

“BizzCon levert wat nodig is voor een groeiende organisatie: totale ontzorging waarbij de regie altijd bij Norah blijft.”

ICT-oplossingen retail
Edwin Steur
IT-manager winkelketen norah

Deze bedrijven maken al gebruik van onze oplossingen

Daarom retail-ICT

1. Continuïteit van ICT

Met welke systemen je ook werkt: BizzCon zorgt dat alles samenwerkt en in de lucht blijft. Dat geldt voor de winkels, maar ook voor een hoofdkantoor en magazijn. We monitoren op afstand hoe je ICT-presteert, signaleren mogelijke issues en voeren updates uit zonder dat jij hier hinder van ondervindt.

2. 24/7 beschikbaar

Een pinstoring tijdens de koopavond? Of je voorraadsysteem offline tijdens een winkeltelling? Het maakt niet uit hoe laat je ons belt of mailt: we zorgen direct voor een naadloze oplossing.

3. Eén aanspreekpunt voor alles en altijd

Als retailondernemer kun je makkelijk met vier tot twaalf systemen en leveranciers tegelijk te maken hebben. Is er een probleem? Dan hoeven jij en je collega’s vanaf nu alleen nog maar BizzCon te bellen. Wij nemen het contact met de leveranciers op ons.

4. Volledige service voor een vast bedrag per maand

Jij houdt van duidelijkheid en transparantie, wij ook. Geen onverwachte verrassingen in de kosten, maar persoonlijke service en zekerheid voor een vast bedrag per maand.

5. Beheer en advies op locatie

Wil je advies over nieuwe systemen of systemen laten aansluiten? We komen bij je langs om de ICT-infrastructuur in te richten. Welke ICT-vraag je ook hebt: we helpen je verder. Zo blijf jij concurrentievoordeel en bedrijfsdoelstellingen behalen.

IK HEB INTERESSE

Klantverhalen

Benieuwd hoe BizzCon samenwerkt met andere retailers? Ontdek de cases.

Skins Cosmetics - Kassa-ondersteuning - ICT-oplossingen retail

Skins Cosmetics

Loslaten en toch meer ‘in control’ zijn? Het klinkt wat tegenstrijdig en toch is dit precies de stap die Skins Cosmetics op ICT-vlak moest zetten om verder te kunnen groeien.


 learn more
ICT-oplossingen retail

Norah

Als een kassa stuk is, de pinautomaten het niet doen, de internetverbinding eruit ligt of als een computer niet werkt, lost 1 bedrijf dat voor ons op.


 learn more
ICT-oplossingen retail

Yoek

Lange storingen, klanten die de webshop niet konden bereiken en ook intern bellen lukte regelmatig niet: Yoek Mode was toe aan een nieuw telefoniesysteem.


 learn more

Heb je vragen over onze ICT-oplossingen?

Onze specialisten staan je graag te woord!

Bel 085 022 1050