Werkplekbeheer

Ontzorging in werkplekken

Hieronder verstaan we alles wat nodig is om jou goed en veilig te laten functioneren op de (online) werkvloer. BizzCon ondersteunt jou met het inrichten, beveiligen, op afstand beheren én monitoren van computers, laptops, mobiele apparaten en andere apparatuur. Waar nodig ondersteunen wij op locatie.

Zelf de apparatuur kiezen

Jij kiest zelf de apparatuur om mee te werken en BizzCon zorgt dat de werkplek altijd veilig is. Dit doen we door elke dag een back-up te maken. Deze worden opgeslagen in de Cloud, zodat bestanden en applicaties altijd gewaarborgd zijn bij calamiteiten.

Snelheid en continuïteit

Met werkplekbeheer van BizzCon ben je verzekerd van een systeem dat altijd optimaal werkt. De werkplek wordt continu op problemen en fouten gecontroleerd.

Installatie en configuratie

BizzCon neemt het installeren, configureren en updaten van besturingssystemen, applicaties en software op de werkplekken van gebruikers op zich.

Premium support

Of het nou gaat om een wijzigingsverzoek, een vraag of een probleem: je hoeft alleen onze Service Desk te bellen. We kijken met je mee en waar nodig communiceren we met externe leveranciers. Concentreer jij je op je werk, doen wij de rest.

Altijd up-to-date

Wij beheren en onderhouden werkplekken middels software- en beveiligingsupdates. Daarnaast controleren we op virussen, spy- en malware. Goed onderhouden werkplekken dragen namelijk bij aan de productiviteit van gebruikers en veiligheid van het netwerk.

Gebruikersbeheer

BizzCon beheert gebruikersaccounts om ervoor te zorgen dat gebruikers alleen toegang hebben tot de middelen en gegevens die ze nodig hebben om hun werk uit te voeren. Hier hoort het beheren van wachtwoorden, instellen van gebruikersprofielen en toegang verlenen tot netwerkbronnen ook bij.

Zoek je ondersteuning in werkplekbeheer?

neem vrijblijvend contact op