Werkplek beheer

Werkplek beheer zodat u altijd verder kunt

U moet altijd en overal kunnen werken. Mocht het onverhoopt een keer mis gaan, wilt u altijd iemand kunnen bellen.

Onder werkplekbeheer verstaan wij het inrichten, het op afstand beheren en monitoren van werkplekken​ en waar nodig ondersteuning op locatie.

Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen wanneer u dat nodig heeft.

IK WIL MEER WETEN

Zelf uw apparatuur kiezen

U kiest zelf uw apparatuur en BizzCon zorgt dat uw werkplek altijd veilig is. Dit doen we door elke dag een back-up van uw werkplek te maken. Deze back-up slaan we op in de Cloud zodat uw bestanden en applicaties gewaarborgd zijn bij een calamiteit.

Altijd up-to-date

Wij beheren en onderhouden uw werkplek middels software en beveiligingsupdates en controleren op virussen en spyware/malware. Goed onderhouden werkplekplekken dragen namelijk bij aan de productiviteit van de gebruikers en aan de veiligheid van uw netwerk.

Premium support

Onze ServiceDesk helpt u graag. Wij zijn servicegericht en geduldig. Wij staan voor u klaar om alle wijzigingsverzoeken uit te voeren, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Waar nodig communiceren we met externe leveranciers en kijken we met je mee. Alles wat nodig is om te helpen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.

Snelheid en Continuïteit

Met werkplekbeheer van BizzCon bent u verzekerd van een systeem wat altijd optimaal werkt. Uw werkplek wordt 24/7 op problemen of fouten gecontroleerd. Zo bent u verzekerd van een werkplek die optimaal functioneert.