Server beheer

Server beheer voor meer zekerheid

Uw servers moeten het altijd doen en daarom is het belangrijk om het beheer goed geregeld te hebben. 24 uurs monitoring van uw servers en bij een eventuele storing direct reageren. Wij beheren uw servers voor een vast bedrag per maand. Server beheer met zekerheid!

IK WIL MEER WETEN

Altijd up-to-date

BizzCon zorgt ervoor dat de laatste updates voor het besturingssysteem en de ondersteunde software worden geïnstalleerd. Een volledig gepatchte machine draagt bij aan een optimale beveiliging.

Back-up gewoon geregeld

Wij maken dagelijks een back-up van uw servers en plaatsen deze standaard buiten de deur. Geen zorgen over uw data, maar gewoon goed geregeld. Precies zoals u verwacht.

Pro-actieve monitoring

Wij monitoren uw servers op afstand, dag en nacht, en verrichten dagelijks de noodzakelijke werkzaamheden zoals het updaten van virusscanners en software, beheer van schijfruimte en controle van back-up processen.

Premium support

Onze ServiceDesk helpt u graag. Wij zijn servicegericht en geduldig. Wij staan voor u klaar om alle wijzigingsverzoeken uit te voeren, vragen te beantwoorden en eventuele problemen op te lossen. Waar nodig communiceren we met externe leveranciers en kijken we met je mee. Alles wat nodig is om te helpen, zodat u zich volledig kunt concentreren op uw werk.