Cloud

Altijd en overal in de Cloud werken

Als u de voordelen wilt benutten van een professionele cloudwerkplek dan moet u toch echt bij BizzCon zijn. Met de online werkplek van BizzCon geniet u van een complete Desktop in de Cloud.

Door gebruik te maken van hoogwaardige technische apparatuur in combinatie met de juiste applicaties benut u de voordelen van de werkplek van BizzCon.

BizzCon zorgt ervoor dat het werkt.

IK WIL MEER WETEN

Overal beschikbaar

De werkplekken zijn altijd en overal beschikbaar. Wanneer u online bent kunt u uw omgeving benaderen en werken op uw online omgeving in de Cloud. Uiteraard is de omgeving beschermt en zijn er verschillende mogelijkheden om toegang te verkrijgen. Afhankelijk van uw wensen wordt 2-factor authenticatie toegepast.

Wij adviseren u graag.

Eenvoudig in gebruik

Op uw werkplek zijn alleen de applicaties beschikbaar die u nodig heeft. U hoeft zich geen zorgen te maken over het beheer van de omgeving. Deze zorg nemen wij u uit handen waardoor de productiviteit van uw medewerkers toeneemt.

Flexibel ingericht

Wanneer u gebruikt maakt van de werkplek van BizzCon voorziet deze in de door u gewenste applicaties. Standaard applicaties als mail, office e.d., maar ook uw specifieke applicaties stellen wij beschikbaar op de omgeving.

Eigen omgeving in Nederland

Door gebruik te maken van onze eigen infrastructuur staat uw data in Nederland en is het uw omgeving. Dat is betrouwbaar en veilig, zoals het hoort.