Voice Select

Overweegt u weleens om over te stappen naar een andere provider maar ziet u op tegen de administratieve rompslomp? Of bent u bang dat u een paar dagen niet bereikbaar bent rond de overstap? Voice Select is gebaseerd op Wholesale Line Rental (WLR) en Carrier Pre Select (CPS). Dit is de methode om gebruik te maken van een alternatieve provider voor vaste telefonie waarbij u zeker weet dat u zorgeloos overstapt. Van deze overstap merkt u, behalve dat u een lagere telefoonrekening ontvangt, helemaal niets. Het betreft namelijk slechts een administratieve overname en uw inkomende telefoonverkeer blijft over het netwerk van KPN lopen.

Gespreks- en abonnementskosten

Voice Select van BizzCon is gebaseerd op Wholesale Line Rental (WLR) en Carrier Pre Select (CPS) van Voiceworks. Hierdoor neemt BizzCon uw gespreks- én abonnementskosten over. Behalve dat u minder betaalt voor uw abonnement, profiteert u ook van scherpe gesprekstarieven.

Alle typen lijnen en centrales

Om over te kunnen stappen maakt het niet uit of u gebruik maakt van een analoge lijn of een ISDN-aansluiting. Het is tevens geen probleem als u meerdere vestigingen en verschillende typen telefooncentrales heeft.

Eén overzichtelijke factuur

U ontvangt één factuur waarop uw gespreks- en abonnementskosten staan gespecificeerd. Neemt u in de toekomst een aanvullende dienst af, zoals mobiel? Ook deze kosten komen op dezelfde factuur te staan.

Geruisloze overgang

Voice Select wordt geactiveerd in de wijkcentrale. Dit betekent dat er geen apparatuur geplaatst hoeft te worden bij uw telefooncentrale. Zelfs een herprogrammering van uw centrale is niet nodig. Vanzelfsprekend behoudt u al uw huidige nummers en gewenste faciliteiten.

Operator Online

Met uw overstap naar Voice Select krijgt u de beschikking over onze slimme webtool Operator Online. Via deze intelligente webtool krijgt u ook real-time inzicht in uw verbruik. Hiermee bent u onverwachte kosten altijd voor.

Opstap naar VoIP-telefonie

Weet u nu al dat u in de toekomst wilt overstappen naar VoIP-telefonie? Dan is Voice Select een uitstekende keuze. U bent met Voice Select van BizzCon maximaal voorbereid om in de toekomst via internet te bellen.

Benieuwd of Voice Select iets voor u is?

IK WIL GRAAG MEER WETEN