Serverbeheer

Serverbeheer met zekerheid

Servers moeten het altijd doen. Daarnaast vereist serverbeheer vaak gespecialiseerde kennis van hardware, software, netwerken en beveiliging. De serverbeheerdienst van BizzCon biedt je deze zekerheid. We monitoren 24/7. Bij eventuele storingen kan er dus direct gereageerd worden. Dat alles voor een vast bedrag per maand.

Serverbeheer kan op verschillende manieren: lokaal (On Premise), in de Cloud of zelfs hybride. BizzCon helpt je de passende oplossing te implementeren.

IK WIL MEER WETEN

Altijd up-to-date

BizzCon zorgt ervoor dat de laatste updates, ook wel patches genoemd, van het besturingssysteem en de ondersteunde software worden geïnstalleerd. Dit draagt bij aan optimale beveiliging.

Back-up geregeld

Wij maken dagelijks een back-up van de servers en plaatsen deze standaard buiten de deur. Geen zorgen over data, maar gewoon goed geregeld. Precies zoals je verwacht.

Pro-actieve monitoring

Wij monitoren jouw servers 24/7 op afstand en verrichten dagelijks de noodzakelijke werkzaamheden zoals het updates van virusscanners en software, beheer van schijfruimte en controle van back-up processen.

Premium support

Of het nou gaat om een wijzigingsverzoek, een vraag of een probleem: je hoeft alleen onze Service Desk te bellen. We kijken met je mee en waar nodig communiceren we met externe leveranciers.

Op zoek naar serverbeheer?

Vertel mij meer