IoT & Scada Vulnerability Scanning

BizzCon test op kwetsbaarheden in IoT en SCADA apparaten met diverse scanners die constant in- en om uw infrastructuur zoeken naar zwakke plekken of vulnerabilities in de beveiliging. Mocht er ondanks alle vormen van security en toch een netwerkindringer of hacker uw IoT & SCADA infrastructuur binnendringen dan slaat BizzCon stil alarm.

Bescherm uw infrastructuur met onze pro-actieve Scada Netwerkmonitoring oplossing

BizzCon ziet informatiebeveiliging als een doorlopend proces. Hackers bedenken steeds nieuwe manieren om systemen binnen te dringen. Per maand worden er tientallen nieuwe kwetsbaarheden in systemen ontdekt waar hackers maar al te graag gebruik van zullen maken. Dat betekent dat een infrastructuur, dat gisteren nog veilig leek te zijn, vandaag opeens kwetsbaar is. Daarom is continue monitoring van uw IoT of SCADA-omgeving essentieel. Hiermee weet u eerder dan de hacker waar de potentiële lekken zich bevinden en kunt u deze proactief dichten.

Onze scada vulnerability scanning werkwijze

De oplossingen van BizzCon bestaan uit de implementatie van diverse scanners en sniffers om uw netwerk zo veilig mogelijk te maken en te houden. Door onze pro-actieve scanners te combineren met onze reactieve Next Generation Firewall oplossingen, wordt misbruik van de verschillende kwetsbaarheden tot het minimum beperkt.

Accepteer dat het mis kan gaan

BizzCon sluit haar ogen niet voor de realiteit: hoe goed uw netwerk ook in de gaten wordt gehouden, het kan een keer mis gaan. Daarom hebben wij de Hacker Alert ontwikkeld. Wanneer wij verdacht netwerkverkeer signaleren wordt u daar direct van op de hoogte gebracht, zodat u onmiddellijk kunt ingrijpen. Uiteraard staat ons team u dan bij.