Referenties

Klantcases

Wij leveren diverse oplossingen voor onze klanten. Lees hier wat wij voor onze klanten doen en hoe zij dit ervaren.

Norah

Als een kassa stuk is, de pinautomaten het niet doen, de internetverbinding eruit ligt of als een computer niet werkt, lost 1 bedrijf dat voor ons op. 


 Lees verder

Yoek

Lange storingen, klanten die de webshop niet konden bereiken en ook intern bellen lukte regelmatig niet: Yoek Mode was toe aan een nieuw telefoniesysteem. 


 Lees verder
Skins Cosmetics

Skins Cosmetics

Loslaten en toch meer ‘in control’ zijn? Het klinkt wat tegenstrijdig en toch is dit precies de stap die Skins Cosmetics op ICT-vlak moest zetten om verder te kunnen groeien.


 Lees verder
De Beren

De Beren

Alles moet kloppen om gasten de ultieme beleving te geven. Soepel werkende ICT hoort daar ook bij.  “Onze samenwerking met BizzCon zorgt voor bedrijfszekerheid.”


 Lees verder

Zo ervaren klanten 100% zekerheid.

“Een onwijs flexibele partij die niet voor je werkt maar met je. Persoonlijk, doelgericht, betrokken en bekwaam. De implementatie werd in samenwerking met de eigen IT uitgevoerd waardoor er meteen een gedegen kennisoverdracht plaatsvond. Ook in de nazorg werden er kosten noch moeite bespaard om te kunnen helpen waar nodig.”

Sander Eijpe
Technisch beheerder @ vermaat

“Wij houden van zekerheid. BizzCon geeft ons en ons volledige klantenportfolio de hoge zekerheid die wij eisen. Mocht het fout gaan op één onze servers dan heeft BizzCon alles binnen enkele minuten weer volledig op de rit zonder verlies van onze belangrijke data. Deze optimale snelheid en garantie is uniek in de business en geeft ons het heerlijke gevoel van zekerheid waar we naar zochten.”

Rob Zeegers
Co-owner @ Vormkracht10

“Vriendelijke jongens, komen hun afspraken netjes na en mocht je na afloop toch nog vragen hebben dan zijn ze altijd bereid dit telefonisch nog even met je door te nemen!”

Noortje Bosboom-Kosterman
Praktijkondersteuner @ Fysiotherapie bodyproof