Over ons

Experts in zekerheid

Wil jij als ondernemer efficiënt werken, innoveren en winstgevend zijn? BizzCon helpt jou hierbij. Door de juiste inzet van ICT-diensten, hardware- en softwareoplossingen helpen we jouw bedrijfsdoelstellingen behalen.

Wie we zijn

BizzCon is een ICT-bedrijf uit de Meern, gespecialiseerd in krachtige ICT-oplossingen voor de horeca en retail. Sinds de oprichting in 2018 werken we vanuit de gedachte: ICT is niet het doel, maar een middel om bedrijfscontinuïteit te waarborgen. Door middel van gespecialiseerde kennis en persoonlijke aandacht staan wij altijd klaar om jou en je eindgebruikers te ontzorgen.

Wat we doen

Tegenwoordig zijn organisaties in grote mate afhankelijk van ICT-functionaliteiten. Vanuit jarenlange ervaring biedt BizzCon full service ICT voor bedrijven in de horeca- en retailbranche, dit alles voor een vast bedrag per maand. Wij werken met enthousiaste medewerkers aan het beheer en de verbetering van jouw ICT-omgeving. Zo zijn we onder andere gespecialiseerd in internet, telefonie, integratie van systemen, wifi, kassa-ondersteuning en storingen verhelpen.

De kernwaarden van BizzCon

Leer team BizzCon alvast een beetje kennen. Als ons gedrag, de communicatie en onze beslissingen komen voort uit een aantal kernwaarden:

Betrokken

We werken niet vóór, maar mét jou. We nemen de tijd om ons te verdiepen in jouw probleem en de onderneming.

Ontzorgen

BizzCon is het centrale aanspreekpunt voor de gehele ICT-beheer en helpt jou en de eindgebruikers verder.

Vooruitstrevend

BizzCon is altijd bezig met de laatste trends en ontwikkelingen en werkt uitsluitend met de techniek van de toekomst.

Zekerheid

Wij werken continu aan 100% zekerheid, zodat jij altijd en overal zorgeloos kunt werken. We zeggen wat we doen, we doen wat we zeggen.

Helder

Ondanks dat onze oplossingen vaak technisch of complex zijn, communiceren we altijd helder. Centraal in onze aanpak staat de gebruiker. ICT heeft namelijk alleen toegevoegde waarde als de gebruiker dit zo ervaart.

Proactief

Doordat ICT continu verandert, monitoren wij proactief netwerk- en systeembeheer, maar komen wij ook met ideeën en plannen om jou te helpen doelstellingen nog beter en makkelijker te behalen.

Mogen wij jou ook ontzorgen?

JA GRAAG!