Zorg van de Zaak kiest voor Netwerkbeheer van BizzCon

Zorg van de Zaak kiest voor Netwerkbeheer van BizzCon

Vanaf 1 januari 2021 zal BizzCon voor Zorg van de Zaak het netwerkbeheer gaan verzorgen. Zorg van de Zaak ontzorgt werkgevers op het gebied van arbodienstverlening waarbij de medewerker centraal staat. Hierbij is de ICT infrastructuur van Zorg van de Zaak onderdeel van de primaire bedrijfsvoering om haar diensten aan haar klanten te kunnen leveren. Een gedegen, veilige en goed functionerende ICT omgeving voor de ruim 5.300 medewerkers die verspreidt zitten over 53 locaties is daarbij een must.

“Wij zijn zeer tevreden over de ervaringen met BizzCon waaronder de snelheid van handelen en hoe er meegedacht wordt in de verschillende complexe cases. Hierdoor hebben wij de sparringpartner gevonden die we zochten voor ons dynamische netwerk.” Aldus Edwin Snijder, Teamleider Infrastructuur Zorg van de Zaak.

BizzCon ontzorgt Zorg van de Zaak door het dagelijkse beheer van de netwerkinfrastructuur uit handen te nemen waarbij de omgeving continu gemonitord wordt en pro-actief advies en assistentie geeft aan Zorg van de Zaak.

“Zorg van de Zaak is het type klant welke perfect bij ons past. Veel locaties, diverse netwerk componenten, bij storingen direct schakelen en focus op ICT. Een complexe omgeving met veel variabelen en noodzakelijke kennis op het gebied van onder andere Fortinet, HP, Dell en F5 die binnen de infrastructuur samen komen tot een geheel. Wij zijn in staat de gewenste functionele eisen en wensen in kaart te brengen, deze te vertalen en uit te rollen naar een Technisch hoogwaardige oplossing. Al met al een fijne match en een fantastisch partnership.” Aldus Dennis Ebbenhorst, eigenaar BizzCon.

Onze werkwijze:

Bij Netwerkbeheer van BizzCon worden altijd eerst de functionele eisen en wensen in kaart gebracht. Door onder andere gebruik te maken van Auvik zijn wij in staat een complex netwerk snel in kaart te brengen. Na de inventarisatie worden de gewenste Service Level Agreements per element gekoppeld om de dienstverlening conform afspraken te kunnen verlenen.

Ook benieuwd naar netwerkbeheer van BizzCon? Neem gerust contact op!