BizzCon maakt videocontact in woonzorgcentra mogelijk

BizzCon maakt videocontact in woonzorgcentra mogelijk

Sinds de komst van het Corona virus worden er binnen Nederland bijna dagelijks nieuwe maatregelen getroffen om de verspreiding van het virus af te remmen. De maatregel om de deuren van onze dierbare ouderen op slot te doen, heeft grote impact op de zorg vanuit familie en vrienden.

In het bedrijfsleven is het gebruik van technieken zoals Microsoft Teams of Whatsapp heel normaal. We gebruiken het om in deze moeilijke tijden met elkaar in contact te blijven en hebben daar over het algemeen de juiste middelen voor.

De ouderen en hulpbehoevenden hebben niet altijd de beschikking over een smartphone of tablet. In sommige gevallen weten ze niet eens over het bestaan van dit soort mogelijkheden. Door het beschikbaar stellen van onze oplossing, kunnen de bewoners met minimale ondersteuning vanuit de zorg contact houden met de familie.

BizzCon heeft bij diverse wooncentra in Nederland 4G tablets geleverd waardoor onderling videobellen mogelijk wordt gemaakt. De reacties vanuit de gebruikers waren verrassend. Van “Wat leuk! Kan ik dan altijd naar mijn kleinzoon bellen” tot “Ik wist niet dat het zo makkelijk was.”

Wij spreken hierbij ook onze dankbaarheid uit naar de zorg en alle andere mensen in de vitale sectoren die ons land momenteel laten doordraaien!

Heeft u ook interesse in onze oplossingen? Neem dan gerust contact op.