BizzCon levert ICT-omgeving aan horecastart-up CanCanteen

BizzCon levert ICT-omgeving aan horecastart-up CanCanteen

CanCanteen


Op 1 december 2023 opende CanCanteen haar eerste locatie in de Amsterdamse Houthavens. BizzCon sloot bij dit project aan om de ICT-omgeving in te richten. Een mooie uitdaging!

From Scratch

Waarom dit zo’n interessant project is? Consultant Dirkjan: “Als wij gevraagd worden om een ICT-omgeving in te richten is er veelal al een basis waar wij op doorkunnen. CanCanteen is een hele nieuwe onderneming, een gloednieuw concept. Het pand was er, maar op ICT-vlak moest alles nog bedacht worden.”

Over CanCanteen

Team BizzCon werkte in samenwerking met Arjan Brouwer van De StrategieMaker aan totaalontzorging op het ICT-vlak. Het gloednieuwe horecaconcept heeft als slogan: ‘your local place for food, work and fun.’ De ondernemers hebben een duidelijke visie: een community waar mensen samenkomen om te eten, borrelen, werken en een leuke tijd te hebben. Een plek die mensen met elkaar in verbinding brengt. De ICT moet daar naadloos op aansluiten: van binnenkomst tot en met afrekenen en daarna.

Totaalontzorging

Maar: waar begin je met zo’n project? “We zijn begonnen met de locatie bezichtigen en duidelijk met elkaar bepalen wat belangrijk is voor de optimale gastbeleving. Met de ervaring van Arjan, de visie van CanCanteen en onze ICT-expertise zijn we tot de beste oplossing gekomen. Denk hierbij aan: internetverbindingen, wifi, telefonie en camerasystemen.” De opening is vlekkeloos verlopen en inmiddels werken we met elkaar aan de opening van twee nieuwe CanCanteen-locaties.