BizzCon genomineerd voor twee Dutch IT Channel Awards

BizzCon genomineerd voor twee Dutch IT Channel Awards

Dutch IT Channel Awards | Ons team

Leuk nieuws! BizzCon is genomineerd voor twee Dutch IT Channel Awards. We zijn in de race voor Managed Service Provider (MSP) van het jaar, daarnaast is eigenaar Dennis genomineerd in de categorie CxO van het jaar. “Het is mooi om waardering te krijgen voor het werk wat we doen”, aldus Dennis.

OVER DUTCH IT CHANNEL AWARDS

De Dutch IT Channel Awards is het grootste jaarlijkse netwerkevenement waarbij topspelers uit de Nederlandse IT-business in 24 categorieën prijzen kunnen winnen. De awards worden onder andere uitgereikt aan vakgenoten met opvallende business cases, inspirerend leiderschap of die de nieuwste technologieën toepassen. “Het winnen van een Dutch IT Channel Award is de hoogste onderscheiding in de Nederlandse ICT-branche”, aldus de organisatie.

NIET VÓÓR, MAAR MÉT

Dennis: “Elke dag werken we als team aan het beste serviceniveau voor onze klanten. Dit doen we echt samen met onze contactpersonen. We hebben elkaar nodig om krachtige ICT-oplossingen in de horeca en retail te implementeren. Ik ben trots op de duurzame samenwerkingen die wij hebben. Het is geweldig om met ondernemers samen te werken die het beste uit zichzelf en onze collega’s naar boven halen.”

TWEE NOMINATIES

BizzCon is genomineerd voor niet één, maar twee awards. Zoals hierboven vermeld maken we allereerst kans op de award voor Managed Service Provider (MSP). Dit gaat over de manier waarop klanten worden ontzorgd met ICT-toepassingen en diensten. De winnaar van deze categorie heeft een bewezen staat van dienst op het gebied van samenwerken en het opbouwen en onderhouden van duurzame relaties. Daarnaast is eigenaar Dennis genomineerd voor CxO of the year. Hierbij wordt gekeken naar de leiderschapsstijl en de wijze waarop de CxO’s bijdragen aan de ontwikkelen van methoden en strategieën die het succes van hun bedrijf bepalen. De stemmen van het publiek en de jury vormen samen de uitslag. De winnaars worden op 14 maart 2024 bekend gemaakt tijdens een feestelijke awardshow. Wil je op ons stemmen? Dat kan hier.