BizzCon behaalt hercertificering ISO 27001

BizzCon behaalt hercertificering ISO 27001

𝗜𝗦𝗢 𝟮𝟳𝟬𝟬𝟭


Afgelopen week behaalden wij de hercertificering voor ISO 27001, dit is een wereldwijde norm voor informatiebeveiliging. Het certificaat wordt op basis van een onafhankelijke audit toegekend aan organisaties die beveiliging serieus nemen.

HET BELANG VAN ISO 27001

BizzCon bezit al langere tijd het ISO 27001-certificaat, hier horen jaarlijkse controle-audits bij. Na drie jaar vervalt het certificaat en vindt er opnieuw een uitgebreide audit plaats. Hierbij werd BizzCon door een onafhankelijke auditeur van DigiTrust getoetst op de nieuwe norm om antwoord te geven op de vraag: sluit het informatiebeveilingsbeleid aan bij de huidige digitale wereld en de risico’s die hierbij komen kijken?

SUCCESVOLLE HERCERTIFICERING

Operationeel Manager Emre Arik: “als ICT-dienstverlener voor horeca– en retailketens begrijpen wij als geen ander het belang van beveiliging. Sterker nog: wij zijn hier dagelijks mee bezig. Zowel intern, als bij onze klanten. We zijn dan ook heel blij met deze hercertificering. Het is een onafhankelijk bewijs dat klanten en partners ons kunnen vertrouwen als het gaat om de beheer en beveiliging van gegevens.”