Managed Netwerk

Netwerkinfrastructuur uitbesteden

Wil je niet meer druk zijn met de netwerkinfrastructuur van jouw onderneming? Besteed het beheer, de monitoring en het onderhoud uit aan BizzCon. Onze experts zorgen voor de dagelijkse beheer van netwerkapparatuur, -services en -activiteiten. 

Meer weten over Managed Netwerk
Managed Netwerk
Azure | Jan Willem Mauritz | Managed Netwerk

Wat is een Managed Netwerk?

Een Managed Netwerk is een netwerkomgeving waarbij het beheer, de monitoringen het onderhoud worden uitbesteed aan een externe dienstverlener. In dit geval dus BizzCon. De dienstverlening bestaat uit het opzetten, beveiligen en het verbeteren van het netwerk. Hierdoor kun jij als ondernemer profiteren van verschillende voordelen, zoals verhoogde betrouwbaarheid en lagere kosten.

De voordelen van een Managed Netwerk

Ontdek hoe een Managed Netwerk jouw horeca- of retailonderneming kan transformeren en toekomstbestendig kan maken.

Managed Netwerk

Expertise en ervaring

BizzCon beschikt over gespecialiseerde kennis en ervaring op het gebied van netwerkbeheer. Door het beheer uit te besteden, kun jij profiteren van de expertise van onze professionals zonder zelf te investeren.

Managed Netwerk

Focus op kernactiviteit

Doe jij waar je goed in bent, doen wij dat ook. Door netwerkbeheer uit te besteden, kun jij je focussen op waar je écht goed in bent: een beleving meegeven aan gasten.

Microsoft 365 | Managed Netwerk

Betrouwbaarheid

ICT verandert continu, daarom monitort BizzCon proactief het netwerk. Dit gebeurt altijd zonder dat jij er hinder van ondervindt.

Managed Netwerk

Beveiliging

BizzCon heeft expertise van netwerkbeveiliging en kan geavanceerde beveiligingsmaatregelen implementeren om het netwerk te beschermen tegen verschillende bedreigingen. 

Managed Netwerk

24/7 ondersteuning

Het maakt niet uit hoe laat je ons belt of mailt. We staan voor je klaar.

Kunnen wij je helpen?

neem vrijblijvend contact op