Kassabeheer

Kassabeheer

Een goedwerkend kassasysteem is een essentieel onderdeel voor het soepel laten verlopen van bedrijfsactiviteiten. Met de diensten van BizzCon kunnen jij en je collega’s efficiënt werken en klanten ontzorgen. Wij nemen de gehele kassabeheer op ons.

VRAAG OFFERTE AAN

Zelf de apparatuur kiezen

Je kiest zelf de apparatuur en BizzCon zorgt dat de kassasystemen altijd veilig zijn. Elke dag wordt er een back-up gemaakt en opgeslagen in de Cloud. Zo worden bestanden en applicaties altijd gewaarborgd.

 learn more

Altijd up-to-date

Wij beheren en onderhouden de kassasystemen middels software en beveiligingsupdates en controleren op virussen en spy- en malware. Waarom? Een up-to-date kassasysteem helpt jou zorgeloos te werken.

 learn more

Premium support

Of het nou gaat om een wijzigingsverzoek, een vraag of een storing: de Service Desk helpt je graag verder. Waar nodig communiceren we met externe leveranciers en kijken we met je mee. Vanaf nu hoeven jij en andere eindgebruikers alleen nog maar BizzCon te bellen.

 learn more

Continuïteit van ICT

ICT verandert continu, daarom monitort BizzCon continu proactief netwerk- en systeembeheer. Dit gebeurt altijd zonder dat jij er hinder van ondervindt. 

 learn more

Dit zeggen onze klanten

Skins Cosmetics - Kassa-ondersteuning

“Waar ik vooral blij mee ben, is dat BizzCon nu ons enige contact is als het gaat om ICT-vraagstukken, dat levert het winkel- en kantoorpersoneel een hoop zekerheid en duidelijkheid op.”

René Philipse
IT OpeRATIONS MANAGER @ SKINS COSMETICS

Heb je een vraag? Onze experts helpen je graag verder.

Contact