Internet

Betrouwbare internetverbindingen via glasvezel, DSL en 4G

Sterke internetverbindingen zijn een onmisbaar onderdeel geworden van de moderne horeca- en retailomgeving. Zo ondersteunt het bijvoorbeeld kassa- en betaalsystemen, maar ook de moderne werkplek en wifi voor klanten. BizzCon levert dataverbindingen van de beste infrastructuurleveranciers in Nederland. Daardoor ben je verzekerd van onafhankelijk advies en internet die de beste prijs-prestatieverhouding oplevert.

Gegarandeerde snelheid

BizzCon levert zakelijke internetverbindingen met bandbreedtegarantie door heel Nederland. Zo kun jij rekenen op consistente en betrouwbare internetverbindingen om activiteiten uit te voeren.

Gegarandeerde uptime en hersteltijd

Vindt er een storing plaats? Dan schieten we direct te hulp. Om jou zo goed mogelijk te helpen, geven onze internetleveranciers in de SLA de juiste garanties. Zo weet jij vanaf de start waar je aan toe bent.

Altijd een passend aanbod

Op basis van jouw wensen en bedrijfsdoelstellingen helpen we je met het selecteren van de juiste internetverbinding. Internet wordt over het algemeen geregeld via glasvezel of DSL. 4G wordt veelal als back-up ingezet.

24/7 support

Heb je vragen of doen er zich problemen voor? Onze Supportafdeling staat voor je klaar om je te ondersteunen bij eventuele storingen.

Wil je ook een snelle internetverbinding?

JA, GRAAG!