Disaster Recovery

Onze Disaster Recovery Services.

Uw kritieke data staat waarschijnlijk al op een beveiligde en offsite locatie, echter hoeveel tijd heeft u daadwerkelijk nodig om weer volledig operationeel te zijn? Of u dit nu zelf in beheer heeft, of dat uw Managed Service Partner u hierbij ondersteunt, deze vraag blijkt vaak lastig te beantwoorden.

Professional Disaster Recovery Services

BizzCon Professional Disaster Recovery Services biedt u de kennis, maar u houdt de regie. Wij helpen u om uw oplossing nog beter te maken. Wij luisteren en denken met u mee. Elk detail is belangrijk. Samen zorgen wij er voor dat u altijd op uw oplossing kunt vertrouwen.

Implementatie Backup oplossingen

Data back-ups zijn bepalend voor de continuïteit van uw organisatie. Softwarematige fouten en ook menselijke fouten kunnen leiden tot verlies van data of datacorruptie.

LEES MEER

Disaster Recovery Plan

Steeds meer organisaties zijn in grote mate afhankelijk van hun ICT-systemen voor hun bedrijfskritische activiteiten en diensten. Systemen en bedrijfsprocessen worden steeds verder met elkaar verweven

LEES MEER

Disaster Recovery Audit

Als de strategie voor Disaster Recovery bij uw bedrijf bestaat uit ‘back-up en klaar’, bent u niet de enige. Slechts 40% van de bedrijven test hun herstelplannen eenmaal per jaar.

LEES MEER

IT Availability Scan

Hoe kwetsbaar is uw IT-infrastructuur en waar zitten de risico’s? WannaCry, Petya en Bad Rabbit zijn voorbeelden van Malware aanvallen die veel impact hebben gehad op de continuïteit van veel bedrijven.

LEES MEER

DNS Oplossingen

De continuïteit van diverse applicaties waarborgen tijdens een fail-over is voor veel ondernemingen een uitdaging. Wij leveren diverse DNS-oplossingen om de continuïteit te waarborgen.

LEES MEER

Netwerk Oplossingen

Het koppelen, uitbreiden en hernummeren van verschillende netwerken is een uitdaging op zich. Zeker wanner dit plaats moet vinden tijdens een Disaster Recovery scenario.

LEES MEER

Mogen we u ook ondersteunen met onze professional services?

Plan een vrijblijvende analyse

Managed Services

Een goed werkende Disaster Recovery oplossing is cruciaal voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Bij BizzCon draait het om ontzorgen. Wij maken uw Disaster Recovery oplossing onze zorg en geven u de zekerheid zoals u dat graag ziet. Wij garanderen de continuïteit van uw IT wanneer u dat het hardst nodig heeft!

RPO & RTO

Er is niets erger dan gegevens opnieuw in te voeren of ideeën en intellectueel eigendom te verliezen vanwege een niet-geplande server- of site-uitval. Niemand wil gegevens verliezen.

LEES MEER

Applicatie Consistentie

Wanneer we samen een oplossing voor Bedrijfscontinuïteit / Disaster Recovery overwegen, zoeken we naar een oplossing die niet alleen de gegevens beschermt en herstelt, maar ook uw applicaties beschermt en herstelt.

LEES MEER

Cloud Efficiency

Steeds meer ondernemingen omarmen de verschillende Cloud oplossingen en maken op basis van kennis, ervaring en gevoel de keuze voor een Cloud leverancier.

LEES MEER

Test & Development

Maak binnen enkele seconden (otap) ontwikkel- en testomgevingen.

LEES MEER

Failover test

Test uw Failover zonder impact op uw productieomgeving. LEES MEER

Dataretentie

De behoefte aan beschikbaarheid van data en verschilt altijd.

LEES MEER

Mogen we u ook ondersteunen met onze managed services?

Plan een vrijblijvende analyse