Managed hosting

Hosting in de Cloud, laat u volledig ontzorgen en de ICT voor u werken.

Managed Hosting bij BizzCon betekent dat wij zorgen voor de beschikbaarheid van uw online diensten en applicaties en verantwoordelijk zijn voor het dagelijks beheer. Door te kiezen voor Managed Hosting van BizzCon, houden wij ons bezig met de continuïteit van uw platform.

Wij dragen zorg voor de uptime van uw systemen en diensten. Onze beheerders en collega’s van de servicedesk monitoren uw applicaties en platformen en grijpen in waar nodig. Als u voor Managed Hosting kiest, kiest u voor gestandaardiseerde procedures die worden vastgelegd in een Service Level Agreement (SLA). Voor vragen of support kunnen uw medewerkers direct schakelen met onze servicedesk.

Wij verzorgen de standaard security updates op uw systemen en grijpen actief in als er zich incidenten voordoen. Wij monitoren daarnaast de veiligheid van uw platformen en servers. U blijft zelf primair verantwoordelijk voor uw eigen applicaties, maar wij kunnen wel advies en ondersteuning bieden bij change management en applicatie updates.

Uw voordelen op een rij:

  • Een centraal platform voor uw ICT omgeving
  • Garanties en afspraken volgens SLA
  • Ondersteuning door onze servicedesk
  • Maandelijkse rapportage
  • Zekerheid over uw ICT kosten