Cyber Security

Wij monitoren uw netwerk non-stop op bedreigingen

Uw IT infrastructuur is essentieel voor uw bedrijfsvoering. De bescherming van uw IT infrastructuur is dus van het grootste belang. 100% beveiliging bestaat niet, maar we helpen u wel risico’s te verkleinen, mogelijke bedreigingen op tijd te signaleren en snel te handelen als het toch fout gaat. Dat doen we met ons centrale Security platform. Wij noemen het Managed Security. U ervaart het als goede nachtrust.

Security As A Service

Elke dag scannen we op meer dan 80 verschillende netwerkpoorten en 85.000 bedreigingen. Alles wat zich in en buiten uw netwerk begeeft wordt gecontroleerd en geëvalueerd. Omdat kwetsbaarheden dagelijks veranderen zorgen wij voor een snelle detectie. Indien nodig grijpt BizzCon direct in. Afwijkingen stellen we zeer snel vast, door resultaten te vergelijken met eerdere scans.

Ondersteunt uw compliancy

Ook toetsen we bedreigingen aan verschillende normen en richtlijnen (onder andere ISO27002, DIGID, BIG en NEN7510). U heeft dus altijd inzicht in uw compliancy, zonder dat u daar zelf iets aan hoeft te doen. Indien gewenst voorzien we u van eerlijke rapportage, waarin we in normaal Nederlands uitleggen wat er beter kan. BizzCon helpt u graag die adviezen in de praktijk te brengen, of door proactief in te grijpen. We scannen en testen bovendien zonder dat uw IT infrastructuur trager gaat werken, zodat u altijd door kunt met uw dagelijks werk.