Speciaal voor (woon)zorg

Maak kennis met onze ICT totaal ontzorging speciaal ontwikkeld voor de (woon)Zorg. Profiteer van onze jarenlange ervaring met ICT diensten aan verzorgingstehuizen en zorginstellingen.

Met het totaal pakket van BizzCon bent u verzekerd van de beste ICT diensten. BizzCon biedt volledig advies, configuratie, installatie, beheer en monitoring van al uw ICT diensten.

Wij leveren u totale ontzorging, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen business en optimale service kunt leveren aan uw eigen klanten.

Neem contact met ons op

Ons succes

ICT in de zorg, ook wel eHealth genoemd, verwijst naar het gebruik van informatietechnologie in de gezondheidszorg. Dit omvat onder andere elektronische patiëntendossiers, online afspraken maken met artsen en het gebruik van telemedicine om patiënten op afstand te behandelen.

Het gebruik van ICT in de zorg is erg belangrijk omdat het de kwaliteit van de zorg kan verbeteren en de efficiëntie van het zorgproces kan verhogen. Door bijvoorbeeld elektronische patiëntendossiers te gebruiken, kunnen artsen sneller en gemakkelijker toegang krijgen tot belangrijke gezondheidsgegevens van hun patiënten, wat kan leiden tot betere behandelbeslissingen en een verbeterde patiënttevredenheid.

Daarnaast kan het gebruik van ICT in de zorg ook bijdragen aan een betere samenwerking tussen zorgverleners. Bijvoorbeeld door het gebruik van telemedicine, kunnen artsen op afstand met elkaar communiceren en samenwerken om de best mogelijke zorg te bieden aan hun patiënten. Dit kan leiden tot een betere coördinatie van zorg en een vermindering van overlappende behandelingen of medicatiefouten.

Kortom, het gebruik van ICT in de zorg is belangrijk omdat het kan bijdragen aan een verbeterde kwaliteit en efficiëntie van de gezondheidszorg. Het kan artsen helpen om snel en gemakkelijk toegang te krijgen tot belangrijke patiëntengegevens en het kan bijdragen aan een betere samenwerking tussen zorgverleners, wat kan leiden tot een verbeterde patiënttevredenheid en een hogere kwaliteit van zorg.

Deze bedrijven maken al gebruik van onze zorg oplossingen

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel 085 022 1050