Speciaal voor retail

Maak kennis met onze ICT totaal ontzorging speciaal ontwikkeld voor de Retail. Profiteer van onze jarenlange ervaring met ICT diensten aan winkels, supermarkten, showrooms en andere retail locaties, maar ook de bijbehorende magazijn en het hoofdkantoor. 

Met het totaal pakket van BizzCon ben je verzekerd van de beste ICT diensten. BizzCon biedt volledig advies, configuratie, installatie, beheer en monitoring van alle ICT diensten.

Wij leveren totale ontzorging, zodat jij je kunt concentreren op de bedrijfsvoering en optimale service kunt leveren aan je klanten.

Neem contact met ons op

Zorgeloos shoppen voor je klanten

Retail staat voor gastvrijheid en zorgeloosheid. Je wilt dat je klanten een fantastische ervaring hebben in je winkel. Niets vervelenders dan na een fijn verkoopadvies de koop niet mooi kunnen afmaken door een haperende kassa of hangend voorraadsysteem. Uitzoeken wie je moet bellen en wachten op een oplossing – je personeel heeft daar maar weinig zin in. Met BizzCon als jouw full-service ICT-dienstverlener is dat allemaal verleden tijd.

Continuiteit van ICT, op ieder moment BizzCon zorgt voor continuïteit in je retail. Wij regelen dat al je systemen samenwerken en in de lucht blijven, welke verschillende systemen je ook hebt. We signaleren issues uit onszelf en lossen ze meteen op. En mocht er toch een keer een storing zijn, dan bel of app je ons heel makkelijk. Wij regelen alles direct, vakkundig en geruisloos.

BizzCon lost je storingen ongestoord op Zijn je winkels open? Dan zijn wij er gegarandeerd voor je. We leveren al onze diensten op basis van retail-openingstijden, ook in het weekend. En jij bepaalt wanneer je ons nodig hebt. Je kunt ons dag en nacht bellen of appen. Wij wachten niet tot morgen, want we snappen dat jij ook niet tot morgen kan wachten.

BizzCon: Continuïteit voor jouw retailbusiness Op zoek naar gegarandeerde continuïteit van jouw ICT-systemen? Ga voor BizzCon. Wij zijn expert in retail-ICT, we zijn laagdrempelig te benaderen en staan je altijd vriendelijk te woord.

Onze diensten:– Internet en telefonie
– Ondersteuning van PIN
– Integratie van systemen
– Wifi
– Storingen verhelpen
Remote monitoring en beheer Jij focust je op je bedrijf, en wij garanderen je bedrijfscontinuïteit. Dat doen we door op afstand steeds te monitoren hoe je ICT presteert. We signaleren mogelijke issues op tijd en voeren updates uit zonder dat je winkels daar hinder van ondervinden.

1 aanspreekpunt, voor alles en altijd Als retailondernemer kun je makkelijk met vier tot twaalf systemen en leveranciers tegelijk te maken hebben. Wij nemen het contact met deze leveranciers volledig over, zodat je personeel nooit meer hoeft uit te zoeken bij wie ze moeten zijn. Een belletje of appje naar ons en we regelen het.

Beheer en advies op locatie Wil je advies over nieuwe systemen, of systemen laten aansluiten? We komen bij je langs om jouw ICT-infrastructuur in te richten. Welke ICT-vraag je ook hebt: wij hebben het antwoord.

24/7 ondersteuning, ook in het weekend en ‘s nachts. Pinstoring op koopavond? Of je voorraadsysteem down tijdens een winkeltelling? Wij helpen je zo weer op de rit. Onze StandBy-dienst staat 24/7 voor je klaar. Je mag ons dus echt altijd bellen.

Volledige service voor vast maandbedrag Je houdt als ondernemer niet van verrassingen in het functioneren van je systemen, en ook niet van verrassingen in de kosten. Je krijgt onze persoonlijke service en de zekerheid die je verwacht dan ook voor een vast bedrag per maand.


Edwin Steur, ICT Manager Norah Retail:
“BizzCon levert wat nodig is voor een groeiende organisatie: Totale ontzorging waarbij de regie altijd bij Norah blijft.”

Deze bedrijven maken al gebruik van onze retail oplossingen

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel 085 022 1050