Speciaal voor horeca

Maak kennis met onze ICT totaal ontzorging speciaal ontwikkeld voor de Horeca. Profiteer van onze jarenlange ervaring met ICT diensten aan lunchroom, cafe, restaurant, snackbar, kroeg en andere horeca gelegenheden.

Met het totaal pakket van BizzCon ben je verzekerd van de beste ICT diensten. BizzCon biedt volledig advies, configuratie, installatie, beheer en monitoring van alle ICT diensten.

Wij leveren totale ontzorging, zodat jij je kunt concentreren op de bedrijfsvoering en optimale service kunt leveren aan je klanten.

Neem contact met ons op

Zorgeloze tijden voor je gasten

Horeca staat voor hartelijkheid. Je wilt je gasten een zorgeloze tijd bezorgen. Niets vervelenders dan wanneer een fijne avond in de soep loopt door een technische storing. Uitzoeken wie je moet bellen en lang wachten op een oplossing – daar heb je als horecazaak helemaal geen tijd voor. Met BizzCon als jouw full-service ICT-dienstverlener is dat allemaal verleden tijd.

Continuïteit van ICT, op ieder moment
BizzCon zorgt voor continuïteit in je horecagelegenheid. Wij regelen dat al je systemen samenwerken en in de lucht blijven, welke verschillende systemen je ook hebt. We signaleren issues uit onszelf en lossen ze meteen op. En mocht er toch een keer een storing zijn, dan bel of app je ons heel makkelijk. Wij regelen alles direct, vakkundig en geruisloos.

BizzCon lost je storingen ongestoord op
Is jouw zaak open? Dan zijn wij er gegarandeerd voor je. Wij leveren al onze diensten op basis van horeca-openingstijden, ook in het weekend. En jij bepaalt wanneer je ons nodig hebt. Je kunt ons dag en nacht bellen of appen. We wachten niet tot morgen, want we snappen dat jij ook niet tot morgen kan wachten.

BizzCon: Continuïteit voor jouw horecabedrijf Op zoek naar gegarandeerde continuïteit van jouw ICT-systemen? Ga voor BizzCon. We zijn expert in horeca-ICT, we zijn makkelijk te bereiken en we staan je altijd vriendelijk te woord.

Onze diensten:
– Internet en telefonie
– Ondersteuning van PIN
– Integratie van systemen
– Wifi
– Storingen verhelpen

Remote monitoring en beheer
Jij focust je op je bedrijf, en wij garanderen je bedrijfscontinuïteit. Dat doen we door op afstand steeds in de gaten te houden hoe je ICT presteert. We signaleren mogelijke issues op tijd en voeren updates uit zonder dat je restaurants daar hinder van ondervinden.

1 aanspreekpunt, voor alles en altijd Als horecaondernemer kun makkelijk met vier tot twaalf systemen en leveranciers tegelijk te maken hebben. Wij nemen het contact met deze leveranciers volledig over, zodat je zelf nooit meer hoeft uit te zoeken bij wie je moet zijn. Een belletje of appje naar ons en we regelen het voor je.

Beheer en advies op locatie Wil je advies over nieuwe systemen, of systemen laten aansluiten? We komen bij je langs om je ICT-infrastructuur in te richten. Welke ICT-vraag je ook hebt: wij hebben het antwoord.
24/7 ondersteuning, ook in het weekend en ‘s nachts.
Pinstoring op zaterdagavond? Of je handhelds down op de eerste zonnige terrasdag van het jaar? We helpen je zo weer op de rit. Onze StandBy-dienst staat echt 24/7 voor je klaar.

Volledige service voor vast maandbedrag Je houdt als ondernemer niet van verrassingen in het functioneren van je systemen, en ook niet van verrassingen in de kosten. Je krijgt onze persoonlijke service en de zekerheid die je verwacht dan ook voor een vast bedrag per maand.Rob Vissers, ICT Manager restaurantketen De Beren over BizzCon:
“Geen woorden maar daden! Ik heb in de afgelopen periode, na de migratie vanaf de vorige IT-dienstverlener, van ruim 60 van onze vestigingen de vraag gekregen wat BizzCon nu precies voor de Beren heeft opgelost. “Dat zou een lange lijst worden” was daarop mijn antwoord. Wat hebben ze niet opgelost is meer passend. Want daar zou ik nog eens over na moeten denken.”

Deze bedrijven maken al gebruik van onze horeca oplossingen

Heeft u vragen over onze oplossingen?

Onze specialisten staan u graag te woord!

Bel 085 022 1050